• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

LH acollirà per primera vegada la cursa solidària Transplant Run

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 02. 12. 2021

LH acollirà per primera vegada la cursa solidària Transplant Run

Serà el 18 de desembre, al voltant de l'hospital de Bellvitge

L’Hospitalet acollirà per primera vegada, el 18 de desembre, la cursa solidària Transplant, mitjançant la qual es busca un triple objectiu: donar visibilitat a les persones trasplantades, aconseguir recursos per donar suport a projectes d’investigació i fer una crida a la donació d’òrgans.

Aquesta nova edició, després del parèntesi de la pandèmia, s’ha presentat al recinte de Fira Granvia. Hi haurà dos recorreguts, un de 5km, adreçat a corredors habituals, i un altre d’1km, de caire familiar, ja que està pensada perquè una persona adulta i un infant el facin juntes i agafades de la mà.

La sortida i l’arribada serà a l’hospital de Bellvitge, en matèria de trasplantaments, un centre de referència. Antonio Tomba, president de l'Associació de Malalts Renals de Catalunya, ha assenyalat que "hem de reconeixer que també un dels motius de fer-la a L'Hospitalet ha estat perquè l'hospital de Bellvitge en els últims tres o quatre anys s'ha convertit en el centre que ha realitzat més trasplantaments a tot l'estat, i evidentment també a Catalunya perquè és la comunitat que lidera el rànquing en aquest tipus de cirurgies".

Els diners de les inscripcions i del Dorsal 0 de la curs Transplant es destinaran a dos projectes d’investigació. Un altre tret reivindicatiu de la cursa Transplant serà la reducció de les llistes d’espera per rebre un trasplantament d’òrgans i, amb caràcter general, els efectes positius i saludables de l’esport.