• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els grans reptes de la innovació tecnològica a debat en el circuit “Futuribles”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 02. 12. 2021

Els grans reptes de la innovació tecnològica a debat en el circuit "Futuribles"

Una iniciativa organitzada per Premsa Ibérica i el Periódico de Catalunya

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i les ministres d’Educació, María Alegria i la de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, han participat avui en aquest projecte que té com a principal objectiu que la ciutadania prengui consciència de la importància de les noves tecnologies en el nostre dia a dia. 

Transmetre al conjunt de la ciutadania l’important paper de la innovació en la qualitat de vida, aquest és l’objectiu de “Futuribles”, una iniciativa que ha posat en marxa Premsa Ibérica i el Periódico de Catalunya. Francisco Marín, director del projecte, i Premi Nacional d’Innovació 2020, ha explicat quins són els grans desafiaments que Espanya afronta en aquesta matèria.

Francisco Marín ha assenyalat que “tenim una gran bretxa entre la investigació pública i la privada, entre la ciència pública i les empreses, per això s’han d'establir nexes d’unió entre elles. S’han d'implementar incentius perquè les empreses, que són les promotores de la innovació, tinguin motivació per fer I+D+i. També s’han de crear polítiques d’innovació diferenciades de les polítiques de I+D.”

Dins d’aquest debat, també s’ha parlat de la innovació en temes de mobilitat sostenible a les ciutats per combatre l’emergència climàtica, i per buscar noves formules en el transport públic. Punts importants en els que ja s’està treballant a l’Hospitalet amb diferents projectes i iniciatives.

Pepe Castro, tinent d’alcalde de Mobilitat, ha explicat que “hem posat en marxa diferents mesures per combatre el canvi climàtic i també treballem en la innovació per buscar noves formules en la mobilitat i el transport públic a la ciutat. Però per això s’han de facilitar infraestructures i tecnologia, i s’ha de formar a la ciutadania perquè utilitzi els recursos digitals”.

A la trobada d'aquest dijous han participat l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i les ministres d’Educació Maria Pilar Alegria, i la de transports i Mobilitat, Raquel Sánchez. Totes elles, ha defensat la necessitat d’apostar per la digitalització per tenir un futur més sostenible.
.