• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El passaport COVID ja està plenament operatiu a L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2021

El passaport COVID ja està plenament operatiu a L'H

Gimnasos i restaurants opinen sobre el seu ús i implantació

La obligació de demanar el passaport covid als clients i usuaris de restaurants i gimnasos ja és vigent a tots els locals interiors. Alguns negocis ja s’han adaptat a la nova mesura, mentre que d’altres han vist afectada la fidelitat del seu públic habitual.

Mostrar el passaport COVID ja és imprescindible a l’oci nocturn, a la restauració, i també a gimnasos i residències. El gimnàs Brooklyn Fitboxing és un d’aquests serveis, i per ara han pogut desenvolupar la seva tasca amb total normalitat. L'entrenador Marco Luís de María, ha afirmat que en impartir classes amb hores molt ajustades l'entrada al gimnàs cal que sigui molt àgil: "hem de tenir temps d'acabar la sessió, desinfectar els sacs i les màrfegues i rebre la gent a l'entrada per escanejar el certificat. La gent però, és molt col·laborativa i estem aconseguint fer-ho bé i a temps". 

Altres establiments com ara el restaurant Muxía, afirmen que demanar el passaport COVID als clients ralentitza les rutines de l’establiment i que fins i tot ja ha començat a afectar a l’afluència de consumidors. L'encarregat del restaurant Muxía, Antonio Martí, així ho afirmava: "és una mica pesat haver d'estar a la porta, o haver de comptar amb una persona de reforç només per escanejar el certificat COVID". Afegia que "si a sobre algú no porta el certificat i no pot entrar, encara sembla que els dolents som nosaltres". 

Pel que fa a la clientela, si més no els que compten amb passaport COVID, veuen la mesura com a oportuna. Així ho ha assegurat Mireia Rubio: "a mi em sembla bé la mesura. Només em sap una mica de greu pels petits locals, que si algú no pot entrar notaran més el descens de la facturació".

Aquesta mesura es farà extensible a cinemes, teatres, auditoris i galeries comercials en cas que s’hi desenvolupisn activitats de ball o restauració al seu interior.