• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El certificat Covid ja és obligatori a restaurants, gimnasos i residències

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 03. 12. 2021

El certificat Covid ja és obligatori a restaurants, gimnasos i residències

TV de L'H visita alguns establiments de restauració

El certificat Covid ja és obligatori per accedir a restaurants, gimnasos i residències de gent gran. Sense aquesta acreditació, a partir d’aquest divendres no es podrà entrar cap establiment de restauració ni gimnàs. Només en el cas de les residències de gent gran hi ha una alternativa: un test d’antígens a l’entrada.

El Govern de la Generalitat vol evitar que les persones sense vacunar o amb el virus puguin accedir als locals per intentar contenir els contagis.

El certificat Covid permet acreditar que es té la pauta de vacunació completa, una prova diagnòstica negativa recent o que s’ha passat la malaltia darrerament.

Tot i que es preveia exigir-lo des del 25 de novembre, el govern va decidir suspendre’n l’aplicació pel col•lapse al web de La Meva Salut.

Fins ara, només s’havia aplicat a l’oci nocturn, que va reobrir a començaments d’octubre . L’ampliació a la restauració, gimnasos i residències va rebre la setmana passada l’aval del TSJC, que considera que és proporcionada tenint en compte l’augment de contagis.

TV de L'H ha visitat alguns establiments de retsauració al barri de Santa eulàlia, i la gran majoria d'ells demanen el certficat Covid per poder accedir als seus locals. L'Eliana Barberito, treballa a un forn cafeteria del barri, i assegura que "gran part dels clients tenen preparat aquest document i aquells que no el porten no els permetem l'entrada".

On obtenir el certificat?

El certificat es pot descarregar de l'app La Meva Salut, dins les seccions "Informes i resultats" i "Vacunes i certificat COVID digital UE".

Des d'aquest dijous també es pot descarregar al web de les cites de vacunació Vacunacovidsalut.cat, de manera que no cal tenir La Meva Salut per fer-ho.

Com a última opció es pot demanar de forma presencial al CAP o al centre de vacunació, però Salut demana que es reservi aquesta via per a casos de molta dificultat i apel•la a la xarxa solidària de familiars i veïns per ajudar les persones en casos de bretxa digital.

El certificat covid és gratuït.