• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Farga de L’H es prepara per a una tardor plena d’esdeveniments

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 11. 10. 2022

La Farga de L'H es prepara per a una tardor plena d'esdeveniments

El Barcelona Beer Festival, Japan Weekend o Creativa, entre d'altres salons destacats

La tardor a La Farga Centre d'Activitats comença amb força activitat programada amb nombrosos esdeveniments de tot tipus i per tots els públics. Tornen FiraGran i Creativa i seguim sumant edicions del Barcelona Beer Festival, Japan Weekend i Expoterraria.

El Barcelona Beer Festival, tot un clàssic de La Farga, torna del 14 al 16 d’octubre per oferir-nos el millor del món de la cervesa artesana i on es faràel lliurament dels VII Barcelona Beer Challenge, es donarà a conèixer el premi de la Millor Cervesera de l’Any, la Millor Cervesa Novell, el Premi Innovació, el premi Steve Huxley i els premiats amb la nova categoria Platinum.

FiraGran torna a La Farga de L’Hospitalet després d’anys en altres emplaçaments. El Saló de la Gent Gran de Catalunya és un certamen amb molt recorregut, es va inaugurar per primera vegada l’any 1999, coincidint amb l’any Internacional de la Gent Gran. FiraGran, que se celebrarà del 19 al 21 d’octubre, ofereix un gran ventall d’activitats, conferències, debats i informació adreçada a la gent gran del país.

Elisabeth Burnett, directora de La Farga Centre d'Activitats, ha destacat que "aquest saló torna després de molts anys sense celebrar-se aquest recinte firal. L’envelliment actiu esta tenint molta força, són noves mirades cap a la gent gran, aquesta fira vol ser un espai on pugin cercar solucions a les seves necessitats i inquietuds".

El darrer cap de setmana d’octubre torna el Japan Weekend, el saló que ens ofereix tot allò relacionat amb el món del manga, anime, cos play i cultura japonesa, amb música, gastronomia, conferències i exposicions. La novetat d’enguany del Japan Weekend són les dates, que per primera vegada a La Farga es durà a terme el 29 i 30 d’octubre.

Novembre: Expoterraria i Creativa

El primer cap de setmana del mes de novembre, dissabte 5, arriba amb una nova edició d’Expoterraria, la Fira Internacional de Rèptils, Amfibis, Peixos, Invertebrats i Petits Mamífers, que com és habitual al recinte ens permet conèixer millor tot allò relacionat amb aquests animals de companyia.

El gran esdeveniment de novembre, del 10 al 13, arriba de la mà del saló Creativa Barcelona, el principal certamen espanyol especialitzat en les Manualitats i les Artesanies, inicia una nova singladura de la mà de La Farga de L’Hospitalet i de l’empresa especialitzada en fires PROFEI SL. Tots dos han signat un acord de col•laboració per organitzar conjuntament aquesta històrica cita que ha reunit milers de seguidores en les darreres edicions, i també molts seguidors.

El món de les manualitats, la creativitat, el patchwork, scrapp i en general tot allò relacionat amb el “Do it yourself” es la raó de ser de Creativa Barcelona, que es vol focalitzar com una alternativa a la forta digitalització de l’oci actual.

Elisabeth Burnett, ha assenyalat que "hem tirat endavant el projecte Creativa amb un altre mirada, però amb la mateixa filosofia i incorporant novetats com per exemple un país convidat, que enguany serà el Japó".

Una altra de les novetats d'aquesta edició 2022 és que els ciutadans residents a L'Hospitalet gaudiran d'un descompte en el preu de l'entrada.Més informació, aquí.

Per tancar la tardor 2022, el cap de setmana del 3 i 4 de desembre arriba un esdeveniment de nova creació, que neix a La Farga: SAGA, saló del Gaming, amb tot allò relacionat amb els videojocs en català, impulsat per Plataforma per la Llengua.