• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Estrella Ambrojo: “Negociar amb els tenidors no és que sigui difícil, és impossible”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 06. 10. 2022

Estrella Ambrojo: "Negociar amb els tenidors d'habitatges no és que sigui difícil, és impossible"

És Membre de la PAH Ciudad de L'Hospitalet i ha estat a l'Entrevista de l'Informatiu

Estrella Ambrojo creu que les sis sancions que s’han imposat als tenidors d’habitatge a l’Hospitalet, per no oferir lloguer social, és una xifra insignificant. Ha lamentat que després de vacances ha tornat a produir-se un allau de desnonament perquè la crisi econòmica fa que algunes persones no puguin pagar el lloguer malgrat estiguin treballant.

Estrella Ambrojo ha dit que “hi ha un gran nombre de pisos que s’haurien d’haver donat en lloguer social. Com mínim, s’han produït aquestes sancions i això ja és començar per alguna cosa. Negociar amb els tenidors no és que sigui difícil, és impossible”.

Ambrojo ha explicat que “quan arriba un desnonament parlem amb ells i no hi ha manera. És un miracle que les famílies rebin un lloguer social. No estan oberts, en absolut, al diàleg. Després de les vacances la situació ha empitjorat molt amb un perfil que no canvia i cada vegada anem a pitjor”.

La membre de la PAH Ciudad de L’Hospitalet ha volgut diferenciar entre les persones que ocupen pisos. “Hi ha qui ocupa perquè volen, simplement, per fer mal, i altres persones tenen una situació límit de no poder pagar la vivenda. No volem a gent conflictiva sinó als vulnerables”.