• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es presenta Aimy, un bot influencer que posa el focus en la intel•ligència artificial

  • Es presenta Aimy, un bot influencer que posa el focus en la intel•ligència artificial

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 11. 2021

Es presenta Aimy, un bot influencer que posa el focus en la intel•ligència artificial

En el sí del Sònar+D by L'Hospitalet

El Sònar+D by L’Hospitalet incideix en la intel•ligència artificial i els processos artístics creatius. Així Torre Barrina ha acollit la presentació de l’Aimy, un bot influencer creat per Saúl Baeza i la consultoria DOES.

Aimy o un bot creat a través de la intel•ligència artificial. La seva cara està feta a través dels 10 perfils amb més seguidors a les xarxes socials. Canta, parla, fa publicacions i interactua amb les persones. També és capaç d’explicar tot allò que li permet la intel•ligència artificial.

Saúl Baeza és el creador d’Aimy i ha dit que “allò que pot fer és explicar a la ciutadania el que és la intel•ligència artificial i mostrar el procés. Explicar a la gent gran, per exemple, com ha estat creada i les possibilitats reals que té”.

Tot un arsenal de tecnologia per arribar a mostrar el potencial de la intel•ligència artificial. I, fins i tot, s’ha fet un bitubi amb el DJ Manuel Fischer qui ha afirmat que “és un projecte desconegut, ja veurem. Faig música per festivals, ràdios i discoteques i ara per l’aniversari d’un ordinador. Estic molt emocionat”.