• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Cicle Blues and Boogie comença amb una jornada de gòspel

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 10. 2021

El Cicle Blues & Boogie comença amb una jornada de gòspel

L'esdeveniment ha comptat amb un concert de corals de gòspel locals

Arrenca el Cicle Blues & Boogie amb el gòspel com a protagonista. Durant el mes d'octubre i de novembre, es celebraran diferents esdeveniments envers la música afroamericana a la ciutat. 

 Grans èxits com "Ain't No Mountain High Enough", "Osana" i "This is Me" han omplert la sala d'espectacles del Centre Cultural Collblanc-La Torrassa. Així comença el nou Cicle Blues&Boogie a la ciutat, un conjunt d'actes per posar en relleu la música afromericana durant els mesos d'octubre i novembre.


El cor New Gospel ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida al cicle amb CL'HAP. Antonio Bilbao, president de New Gospel, destaca que "Fa dotze anys que New Gospel està a L'Hospitalet. Ja som 23 components, repartits entre contralts, sopranos i tenors" i que "l'objectiu de l'esdeveniment és donar a conèixer el Gòspel a tothom". Els participants han pogut donar les seves primeres passes en el món del gòspel amb un taller musical durant tot el matí.


A més, la jornada ha comptat amb un concert de les corals locals EMMCA, New Gospel, Gospel Hearts i Aires de Gòspel. "Volíem ajuntar corals locals i fer unes jornades d'aprenentatge", explica Isabel Pujol, membre de New Gospel. I també s'hi han sumat els Amazing Gospel d'Esparreguera com a convidat especial a l'esdeveniment.


El Cicle Blues&Boogie continuarà el dissabte vinent amb la Castanyada Blues, un concert del Dr Swinguez i la Marching Band.