• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Risc d’aiguats importants a L’Hospitalet amb tempestes a partir de divendres a la tarda

  • Risc d'aiguats importants a L'Hospitalet amb tempestes a partir de divendres a la tarda

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 09. 2022

Risc d'aiguats importants a L'Hospitalet amb tempestes a partir de divendres a la tarda

S'hi poden acumular de 50 a 100 litres en 24 hores

Hem entrat a la tardor i després d’un estiu extremadament càlid i amb l’aigua del mar molt calenta ara es dona la combinació perfecta perquè L’Hospitalet rebi forts aiguats d’entre 50 i 100 litres totals acumulats. Aquest vespre, matinada i dissabte s’esperen fortes tempestes davant de les quals cal extremar les precaucions per evitar ensurts.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha alertat del risc extrem de fortes tempestes a comarques catalanes com el Barcelonès i el Baix Llobregat. L’Hospitalet pot viure aiguats importants amb forta precipitació tempestuosa que caldrà vigilar per evitar que pugui fer mal.

La pluja intensa s’espera pel vespre i nit de divendres i durant tot dissabte. No farà net durant el cap de setmana, en especial, a les nits quan pot ploure. Durant el dia, tant diumenge com dilluns, s’esperen cels més oberts i sense tanta precipitació com dissabte. Les temperatures experimentaran un fort descens a partir de dilluns.

Davant d’aquesta situació cal preparar-se tot mantenint nets els baixants i desguassos, revisar les teulades i s’aconsella no baixar a soterranis ni garatges que estiguin en zones més baixes que el carrer. També desconnectar l’interruptor general de l’electricitat i si som a l’exterior cal allunyar-se de rieres, torrents, parcs fluvials i zones inundables.

Si s’ha d’agafar el cotxe cal moderar la velocitat, mantenir la distància de seguretat, no travessar cap riera, riu o zona inundada ja que el vehicle pot flotar i ser arrossegat per l’aigua.