• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La setena edició del Festival Roselles 32 escalfa motors

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 09. 2022

La setena edició del Festival Roselles 32 escalfa motors

Es farà de l'1 al 29 d'octubre a L'Oncle Jack

Després de dos anys de parada a causa de la pandèmia, L'Oncle Jack torna a organitzar el Festival Roselles 32. Comença l’1 d’octubre i s’allargarà fins al dia 29.

La setena edició d'aquest cicle musical està pensada per tornar als artistes tot el suport que han donat al local hospitalenc durant els últims dos anys en què els aforaments reduïts i el concerts de petit format han estat la tònica habitual. “Ja que m’han donat un cop de mà, ara em toca a mi posar-los l’altaveu de L’Oncle Jack perquè presentin la seva música”, ha dit Jaume Ramon, propietari de L’Oncle Jack.

El tret de sortida serà l'1 d'octubre amb un tribut a Sabina de la mà de Pacto entre Caballeros. A partir d'aquí i durant tot el mes d’octubre s'ha dissenyat una programació molt diversa amb noms de casa com Alfonso Mora i també de fora com Ainoa Buitrago i Isma Romero. També hi haurà cabuda per Xavi Malacara, Álex Hijo, Chivo-chivato, Raquel Lúa, Sandra Bautista i Alba Morena, entre altres.

Des de ja un any que l'Oncle Jack ha canviat la seva distribució en sala i té un escenari situat a l'entrada del local. Les begudes es demanen per whatsapp des de les taules, un sistema que l'han adoptat des de la pandèmia i els funciona.

Les entrades pels concerts es poden demanar al mail de onclejack@onclejack.com. Els preus oscil•len entre els 10 i els 12 euros.