• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Protecció Civil reparteix 65.000 mascaretes

  • Protecció Civil reparteix 65.000 mascaretes
  • Protecció Civil reparteix 65.000 mascaretes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 01. 2022

Protecció Civil reparteix 65.000 mascaretes

En centres educatius, residències i associacions de persones amb discapacitat de L'H

Protecció Civil de L’Hospitalet, amb la seva associació de Voluntaris,està repartint a la ciutat 65.000 mascaretes donades a l’Ajuntament per la Delegació del Govern espanyol a Catalunya, adreçades a potenciar la prevenció de contagis de Covid en centres educatius i de gent gran.

En aquestes tasques hi participen dues unitats de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L’Hospitalet. El repartiment de mascaretes quirúrgiques ha començat a les residències i centres de dia de gent gran a més d’associacions de persones amb discapacitat.

Entre aquest dijous i divendres es fa arribar el material sanitari de protecció i prevenció de contagis a la vuitantena d’escoles i instituts de la ciutat. Protecció Civil de L’Hospitalet ha participat des de l’inici de la pandèmia en tasques de repartiment de mascaretes i altre material sanitari, desinfeccions, suport als centres de vacunació contra la Covid-19 i informació a la ciutadania.