• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Cambra de L’H gestiona un 35% més de tràmits de comerç que fa un any

  • La Cambra de L'H gestiona un 35% més de tràmits de comerç que fa un any

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 26. 01. 2022

La Cambra de L'H gestiona un 35% més de tràmits de comerç que fa un any

S'han tramitat 3.916 sol•licituds orientades a facilitar l'exportació de productes

La Cambra de L’Hospitalet ha constatat un major dinamisme empreses de la comarca ja que el 2021 s’ha gestionat un 35% més de tràmits que fa un any. La digitalització ha fet que la corporació tanqués l’any passat amb més de 270 certificats digitals expedits.

La Cambra es felicita de l’augment de les gestions centrades en la comercialització exterior com una notícia positiva perquè les dades demostren que les empreses volen créixer més enllà del mercat nacional. Cal destacar el dinamisme de l’alimentació i els productes químics i la millora de la competitivitat del teixit productiu català.

El tràmit més demanat en matèria exportadora per les empreses de L’Hospitalet ha estat el certificat d’origen amb més de 2.750 gestions. Aquest document permet a les empreses certificar el país d’origen de la mercaderia que destinen a l’exportació i complir amb els requisits duaners, consulars o de crèdits documentaris.

Les legalitzacions de documents de comercials han estat el segon tràmit més demanat amb 1.044 emissions. S’ha pogut acreditar que els productes en qüestió són de lliure venda al mercat estatal i compleixen amb les disposicions vigents.

L’auge de la digitalització i la proliferació de l’activitat telemàtica han fet que l’interès pels certificats digitals també s’hagi vist incrementat. En concret, la Cambra de L’Hospitalet ha expedit 272 d’aquests certificats per facilitar a les empreses la realització de tràmits en línia amb les administracions públiques i amb tercers i guanyar en eficiència i seguretat.

En total, les Cambres territorials han gestionat un total de 59.526 tràmits de comerç exteriors i han expedit 1.938 certificats digitals. Les deu corporacions de la Cambra de Comerç de Barcelona han apropat diferents serveis al conjunt de les empreses i persones autònomes de la demarcació per ajudar-los a créixer i a ser més competitius.