• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Estrella Ambrojo: “Sóc molt escèptica amb la nova llei que blindi alternatives als desnonaments”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 25. 01. 2022

Estrella Ambrojo: "Sóc molt escèptica amb la nova llei que blindi alternatives als desnonaments"

La portaveu de la PAH Ciudad de L'H, a l'espai de l'Entrevista de TV de L'Hospitalet

La portaveu de la PAH Ciudad de L’Hospitalet, Estrella Ambrojo, ha mostrat el seu escepticisme davant de l’acord polític per aprovar una nova llei que ofereixi alternatives als desnonaments a Catalunya. Creu que la situació està cada dia pitjor i cal fer més vivenda de lloguer social.

Estrella Ambrojo ha dit que “veurem d’aquí a un any si la nova llei és efectiva o no. Fins que no ho vegi he de ser escèptica. La problemàtica a la ciutat és gran i crec que no serà suficient per acabar amb els desnonaments”.

Ambrojo es lamenta que “cada vegada estem pitjor. Hem acabat 2021 malament i hem començat 2022 pitjor. La setmana passada vam tenir 5 desnonaments que no es van dur a terme i cada vegada hi ha menys alternatives”.

Pel que fa a la recollida d’aliments, “tenim dificultats perquè els ajuts de Serveis Socials són insuficients. Les targetes moneder ajuden però amb això no s’arriba per satisfer les necessitats mínimes per poder menjar. A nosaltres ens ajuden els veïns i la parròquia de Santa Eulàlia i ho fan amb aliments que permeten que les nostres famílies no ho passin tant malament”.

Estrella Ambrojo s’ha referit a la política d’habitatge de l’Ajuntament. “És insuficient perquè no hi ha qui aculli a una família que es queda al carrer. L’alberg és petit, no hi ha venda de pisos de lloguer social i són famílies vulnerables que necessiten un habitatge digne”.