• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els “300 crits” de Marina Rossell

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 27. 01. 2022

Els "300 crits" de Marina Rossell

La cantautora presenta disc el 29 de gener al Teatre Joventut

La cantautora Marina Rossell presenta aquest dissabte 29 de gener al Teatre Joventut el seu últim disc "300 crits". El concert forma part del Festival de Cançó d'Autor, el Barnasants.

El nou disc de Marina Rossell està format per 11 temes, cinc de propis i la resta cançons que sonaven a la França ocupada i als anys posteriors. “Són cançons que intenten injectar ànims” ha dit Rossell que també diu que “són cançons d’alegria amb aquesta pàtina d’haver passat per un ensurt”, com ho és l’ocupació de França per part dels nazis.

Rossell ha versionat temes com el "Non, je ne regrette rien" d'Edith Piaf, "Sota el cel de París" o “La mar”. D’entre les composicions pròpies destaca el tema que dóna títol al disc “300 crits” i també “Morir d’un llamp” on col·labora amb Ferran Palau i Maria Hein.

Recupera l’entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet a Maria Rossell aquí.