• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El certificat Covid deixa de ser obligatori divendres 28 de gener

  • El certificat Covid ha deixat de ser obligatori la mitjanit del dijous al divendres

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 27. 01. 2022

El certificat Covid ha deixat de ser obligatori la mitjanit del dijous al divendres

El Govern afirma que ha perdut eficàcia a causa de la variant Òmicron

A partir d'aquest divendres, 28 de gener, el certificat Covid ja no és obligatori per accedir als interiors de bars i restaurants, als gimnasos, a les residències de gent gran o a l’oci nocturn, quan torni a obrir. El Govern de la Generalitat ha decidit deixar de banda el seu ús com a eina per reduir els contagis de coronavirus. Un cop vist que les persones vacunades també es contagien de l’Òmicron.

La resolució de l’eliminació del certificat de la covid es publicarà aquesta mitjanit al DOGC, després que e Govern hagi rebut l'informe del Comitè d'Experts.

El Govern afirma que “una part important de la població torna a ser susceptible d’infectar-se, independentment del seu estat vacunal o d’haver passat la malaltia”. El certificat Covid es va començar a demanar per accedir a locals d'oci nocturn a principis d'octubre de l'any passat.

La decisió es pren en un moment en què tot i les xifres rècord de contagis, les UCI estan estabilitzades, amb uns 500 malalts ingressats, i baixa el nombre de visites als centres d'atenció primària.

Aquest canvi coincideix a més amb la fi aquest divendres de gairebé totes les restriccions per frenar la pandèmia. S'acaben les limitacions en els aforaments a la restauració o als equipaments culturals i esportius, es torna als horaris habituals i ja es podran fer trobades de més de deu persones.

On sí que sembla que hi haurà passaport Covid per un temps més és en els viatges internacionals. Justament, aquest dimarts, els països de la Unió Europea han acordat que el certificat vigent sigui l'únic requisit per viatjar-hi.