• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Eines tecnològiques per millorar la pràctica del bàsquet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 26. 01. 2022

Eines tecnològiques per millorar la pràctica del bàsquet

Com ara el projecte Crunch Time L'H

Aplicar les noves tecnologies a la pràctica del bàsquet. Sota aquesta idea, l’entrenador de l’equip femení de l’AESE, Javi Solomando, ha creat Crunch Time L’H. Una nova eina que permet als jugadors i als equips millorar en aspectes del joc a través de contingut multimèdia, articles i debats. 

Les noves tecnologies estan canviant el nostre dia a dia a un ritme vertiginós. Una realitat de la que tampoc s’escapa el món de l’esport. Un bon exemple és Crunch Time L'H, un nou projecte virtual pensat pels amants del bàsquet que volen perfeccionar el seu joc, millorar en aspectes tàctics o simplement debatre. El seu creador és un vell conegut del món de la cistella a L’H: Javi Solomando.

Javi Solomando està esportivament molt lligat a L’Hospitalet. Ha defensat la samarreta del Sant Josep Obrer i de l’AESE. Com a entrenador ha estat lligat al Centre Catòlic, ha dirigit el femení del Sant Josep Obrer, i actualment seu a la banqueta de l’equip femení de l’AESE. Un lligam que li ha fet pensar en els clubs de la ciutat a l’hora de dissenyar Crunch Time L'H.

El portal Crunch Time L’H busca créixer en el temps per tal de poder personalitzar, encara més, la seva aposta per la millora del joc. I això passa per tenir un espai propi.

I és que l’aplicació de les noves tecnologies en el món de l’esport ja no és una qüestió de futur, més aviat del present.