• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospi rep a la Pobla Mafumet amb l’obligació de guanyar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 14. 01. 2022

L'Hospi rep a la Pobla Mafumet amb l'obligació de guanyar

Els riberencs es troben fora de les places de play-off (diumenge 12 h)

El Centre d’Esports jugarà diumenge el primer partit a casa de la segona volta. Ho farà davant de la Pobla Mafumet i amb l’obligació de sumar els 3 punts si no vol despenjar-se de les primeres posicions. 

Mica en mica el Centre d’Esports L’Hospitalet va recuperant efectius, la qual cosa permetrà a l’entrenador Cristian García presentar un onze titular de garanties contra la Pobla de Mafumet aquest diumenge. Un enfrontament sense cap tipus de marge d’error, més encara quan els riberencs arrencaran la jornada fora de les places de play-off d’ascens.

La part baixa de la classificació que ocupa la Pobla Mafumet és enganyosa per l’entrenador de l’Hospi. I és que els tarragonins han millorat molt en defensa i tenen un contraatac molt perillós. Segurament la millor notícia d’aquest nou any ha estat la tornada de Cristhian Alfonso després de 8 mesos lesionat. Un retorn molt esperat per part del cos tècnic.

Pel que fa a la contractació d’un nou davanter, la secretaria tècnica continua rastrejant el mercat buscant l’opció que més s’ajusti a l’equip.