• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutadans demana un estudi sobre el model de gestió dels serveis funeraris municipals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 10. 2021

Ciutadans demana un estudi sobre el model de gestió dels serveis funeraris municipals

Ple mes d'Octubre

Ciutadans presenta dues mocions al proper ple municipal. A la primera d’elles el partit taronja insta al govern municipal a posar en marxa un estudi sobre el model de gestió dels serveis funeraris públics. A la segona moció Ciutadans demana la incorporació del sistema VioGèn, a la Guardia Urbana. 

Ciutadans demana un estudi sobre el model de gestió dels serveis funeraris municipals. Des del partit taronja han assenyalat que aprofitant que resta un any perquè venci la concessió actual s’aprofiti per canviar el model per un més adient per els hospitalencs i amb preus més assequibles.

Miguel García, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha explicat que “encara estem a temps perquè tenim un any per avaluar el que no funciona d’aquest model, i veure què és el més assequible i econòmic pels veïns i veïnes de la ciutat. L’Ajuntament ha de vetllar pels interessos dels hospitalencs i no pels de l’empresa funerària”.

A la segona de les mocions, Ciutadans demana la incorporació a la Guàrdia Urbana del Sistema VioGén, un mètode de seguiment integral en els casos de violència de gènere per garantir la seguretat i protecció de les víctimes.

Miguel García, ha assenyalat que “creiem que és un servei que s’ha d’implementar perquè el sistema VioGèn és una molt bona eina que posa en contacte a totes les forces de seguretat i administracions públiques perquè s’actuï d’una manera ràpida i eficaç davant dels casos de violència de gènere. A la ciutat no el tenim i seria bo que la Guàrdia Urbana pogués comptar amb ell”.

Miguel Garcia ha assegurat que seria important que els sistema Viogén estigués implantat també a les administracions catalanes, perquè entre d’altres funcions estableix una xarxa que permet els seguiment i protecció de forma ràpida i efectiva de les dones maltractades i dels seus fills.