• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Temps de pessebres a la ciutat

  • Temps de pessebres a la ciutat
  • Temps de pessebres a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 30. 11. 2021

Temps de pessebres a la ciutat

A l'Ajuntament i a l'Harmonia on es podrà veure la XXIX Mostra Pessebrista

El tradicional pessebre instal•lat al vestíbul del consistori ja es pot visitar fins el proper 4 de gener. En aquesta ocasió inclou tres figures dinàmiques que representen diferents oficis. També, aquest dimecres 1 de desembre l’edifici de L’Harmonia inaugurarà la XXIX Mostra Pessebrista de L’H, enguany dedicada al món del PlayMobil.

Fins al 4 de gener, es pot visitar el tradicional pessebre al vestíbul de L'Ajuntament, obra de Miguel Romeo, Carlos Buj i Joan Campamà. Enguany el pessebre té més dinamisme amb tres figures d'oficis amb moviment: el ferrer, el fuster i el terrissaire.

Es podrà visitar de dilluns a divendres, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els dissabtes, d’11 a 14 hores. Els diumenges i festius estarà tancat.

XXIX Mostra Pessebrista

Aquest dimecres 1 de Desembre, s’inaugura a l’edifici de L’Harmonia la XXIX Mostra Pessebrista de L’Hospitalet que està dedicada al món del PlayMobil. És un pessebre molt arrelat a la ciutat i presenta una mostra de diorames, naixements tradicionals i interpretacions modernes del pessebre clàssic, fetes per artistes locals i col•lectius vinculats a la ciutat.

L’acte inaugural es farà a les 19:30h acompanyat del recital poètic “El Nadal i els poetes”, a càrrec del Col•lectiu Verba del Centre Catòlic i s’il•luminaran els edificis del Museu.

Es podrà visita fins al 9 de gener.