• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Lliuren més de 3.500 signatures al Parlament per reformar les escoles del Pla d'Urgència

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 30. 11. 2021

Lliuren més de 3.500 signatures al Parlament per reformar les escoles del Pla d'Urgència

CCOO, aFFaC i El Casalet reclamen una partida i un calendari concrets

El sindicat CCOO, les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya i l’entitat d’ensenyants El Casalet han presentat al Parlament les 3659 signatures que han recollit perquè els Pressupostos de la Generalitat incloguin recursos per a la reforma integral dels cinc centres educatius del Pla d’Urgència de L’Hospitalet, centres de més de 50 anys amb moltes mancances.

Es tracta de les escoles Bernat Metge, Busquets i Punset, Frederic Mistral, Joaquim Ruyra i Milagros Consarnau i també de l’institut Rubió i Ors, centres que necessitarien d’una reforma integral.

CCOO, aFFaC i El Casalet consideren que les 3659 signatures d’infants, professorat i famílies dels centres afectats i de la ciutadania en general han de tenir una resposta adequada perquè es una reivindicació justa per garantir que l’educació a la ciutat s’imparteix en condicions dignes.

Núria Muñoz, vocal de la junta d’aFFaC, ha explicat que “tothom entén que és una necessitat que cal atendre i que aquestes reformes s’han de fer, però no s’acaben de concretar amb un pressupost per poder-les realitzar”.

Les signatures avui perquè el 30 de novembre era l’últim dia per poder fer esmenes al projecte de Pressupostos presentat pel Govern i asseguren que compten amb el suport de la majoria de grups.

Carles Nadal, responsable d’Educació de CCOO de L’Hospitalet, afirma que “portem així entre uns 10 o 15 ants i les escoles no estan en condicions. Als grups polítics els hem dit que s’ha de fer una reforma integral amb un calendari i un pressupost perquè l’educació és un bé necessari”.

Una vegada el Govern d’ERC i Junts per Catalunya té garantit que els Pressupostos tiraran endavant gràcies a l’acord assolit amb Catalunya En Comú Podem confien que la partida per a les escoles de l’Hospitalet del Pla d’Urgència tindrà cabuda en el tràmit parlamentari, que ara comença.

Si les escoles del Pla d’Urgència de l’Hospitalet no es tenen en compte, CCOO, les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya i El Casalet consideraran fer mobilitzacions de protesta.