• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Mercè Perea: “Amb aquesta reforma es canvia la cultura del treball”

  • Mercè Perea:

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 14. 01. 2022

Mercè Perea: "Amb aquesta reforma es canvia la cultura del treball"

La diputada del PSC al Congrés explica les característiques de la reforma laboral

El passat mes de desembre es va arribar a un acord entre patronal, sindicats i govern per tirar endavant una nova reforma laboral que modifiqui l’actual, aprovada el 2012. Les propostes inicials se centren en la limitació de contractes temporals i els canvis en els convenis, fets que suposaran canvis tant per als treballadors com per a les empreses.

La nova reforma laboral pretén prioritzar els contractes de duració indefinida i que els convenis sectorials tinguin prevalença per sobre els convenis propis d’empresa. A més, com a mesura de flexibilitat interna per tal d’evitar els acomiadaments, s’incentivaran els ERTO.

Des del PSC, com a acció informativa per arribar a la ciutadania, han volgut explicar les característiques principals d’aquesta reforma laboral. Mercè Perea, diputada del PSC al Congrés, ha visitat la seu del PSC a L’Hospitalet i ha fet declaracions al respecte als mitjans de comunicació locals.

Perea ha declarat que “amb aquesta reforma es canvia la cultura del treball. Només des de l’estabilitat laboral, donant seguretat als treballadors i a les empreses i minvant la despesa pública, perquè no hi haurà acomiadaments si hi ha més contractes indefinits, es garanteixen els drets i la tranquil·litat de la ciutadania, que és el més important”.

La diputada al congrés assegura que el PSC aposta per les inspeccions de treball per tal de garantir l’acompliment dels objectius d’aquesta reforma laboral com són els salaris i l’estabilitat dels treballadors. “Hem de complir amb aquestes garanties i recuperar els drets laborals que havien disminuït”, explica, i afegeix que ho volen aconseguir des del diàleg social, l’acord i la concentració.

Pel que fa a com afectarà les pensions aquesta reforma laboral, Perea considera que si es garanteix estabilitat laboral i carrers professionals amb trajectòria estable, els sous milloraran i conseqüentment milloraran les pensions. “Els joves cobraran pensions dignes com les estan cobrant els seus avis”, assegura.

Per últim, ha considerat que aquesta reforma laboral és un exemple per a Europa i per al món. “Espanya s’ha de sentir orgullosa de poder aixecar aquesta bandera on el diàleg social ens ha permès arribar a acords comuns per a interessos comuns”.