• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Marató de Donants de Sang es tanca amb més de 8.500 donacions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 17. 01. 2022

La Marató de Donants de Sang es tanca amb més de 8.500 donacions

A L'Hospital de Bellvitge se n'han fet 275

La Marató de Sang ha tancat amb un total de 8.521 donacions, una xifra per sota del 10.000 que l’organització s’havia marcat com a objectiu a assolir. En concret a l’Hospital de Bellvitge s’han realitzat un total de 275 donacions de sang.

La Covid està tenint molt impacte en les donacions de sang. L’augment de contagis ha fet davallar les donacions que s’han reduït en un 10% respecte l’any passat. Avui hi ha sang a Catalunya per assegurar les necessitats dels hospitals dels 7 propers dies, l’òptim són entre 8 i 9 dies. A Catalunya cada dia calen 1.000 donacions de sang per assegurar les necessitats dels malalts

Per donar sang només cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 kg i trobar-se bé de salut. El Banc de Sang continua demanant que tothom qui estigui bé de salut s’apunti per donar sang a donarsang.gencat.cat