• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Finalitza una nova edició de les Cases d’oficis

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 10. 2021

Finalitza una nova edició de les Cases d'oficis

40 alumnes s'han format en les modalitats d'hostaleria i instal.lacions d'eficiència energètica

En aquesta edició hi han participat 40 alumnes de 16 a 29 anys que han assistit al llarg d'aquest any a 1.500 hores de formació teòrica i pràctica, seguint les mesures de seguretat i higiene. S'hi han format en hostaleria en les instal·lacions d'eficiència energètica.

Una quarantena d’alumnes de la Casa d’Oficis han rebut avui els diplomes que certifiquen que han finalitzat la seva formació. En aquests cursos realitzen una formació teòrica practica i obtenen un certificat de professionalitat. Aquests dos sectors tenen una molt bona sortida laboral i de fet alguns del alumnes ja han trobat feina.

Pere González, cap de formació ocupacional de l'Àrea de Promoció Econòmica, ha explicat que "els alumnes de les especialitats d'hostaleria i les d'instal.lacions reben moltes ofertes per començar a treballar, de fet algun d'ells ja ha signat algun contracte laboral després de realitzar la formació".

El projecte Cases d’Oficis te com a principal objectiu capacitar als alumnes professionalment i afavorir la seva inserció laboral o reprendre estudis de formació professional.  Rocío Ramírez, regidora d'Ocupació i Empresa, ha assenyalat que "en aquests cursos aquests joves es poden formar i sel's dona una oportunitat de poder inserir-se en el món laboral amb una certificació per poder començar a treballar. L'èxit, però, d'aquesta iniciativa és que la majoria d'aquests joves tornen a estudiar per poder prepar-se millor".

Aquest programa, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris i forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l'Ajuntament desenvolupa per generar oportunitats d'ocupació.