• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un edifici d’habitatges de la plaça d'Europa, finalista als Premis Catalunya Construcció 2021

  • Un edifici d'habitatges de la plaça d'Europa, finalista als Premis Catalunya Construcció 2021

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 07. 2021

Un edifici d'habitatges de la plaça d'Europa, finalista als Premis Catalunya Construcció 2021

També, reconeixement per als nous mòduls Covid construïts a cinc hospitals, entre ells el de Bellvitge

El jurat de la XVIII edició dels Premis Catalunya Construcció ha escollit 17 candidatures com a finalistes per optar als diferents guardons corresponents a cinc categories professionals. Entre els projectes seleccionats hi ha la construcció d'una torre de 77 habitatges situada a la plaça d'Europa de l'Hospitalet, que opta al premi en la categoria de seguretat i salut.  

L'objectiu d'aquests premis que convoca el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) és reconèixer l'esforç dels equips de professionals i empresaris per contribuir a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat en la construcció d’edificis.

Els Premis Catalunya Construcció volen anar més enllà dels valors arquitectònics dels projectes seleccionats i posen l'èmfasi en la qualitat de l'obra construïda, els mètodes i processos d'execució i en la tasca professional duta a terme pels equips tècnics, que sovint tenen una composició multidisciplinària. Les categories previstes a les bases són Direcció d'execució d'obra, Direcció integrada de projecte, Coordinació de seguretat i Innovació en la Construcció, Rehabilitació patrimonial i funcional. 

De manera excepcional, el jurat ha decidit reunir les candidatures referides als 5 edificis hospitalaris polivalents construïts amb motiu de la pandèmia sanitària i atorgar-los un reconeixement especial ex aequo merito. Es tracta dels edificis annexos als hospitals Moisès Broggi de Sant Joan Despí, Arnau de Vilanova de Lleida, Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona, Germans Trias i Pujol de Badalona i l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Pel que fa a la resta de candidatures finalistes, les obres es troben ubicades a Barcelona, Girona, Sant Cugat del Vallès, Cornellà, Bigues i Riells, Moià, Santa Margarida de Montbui o Calafell. Representen, segons el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, “una bona mostra de l'activitat duta a terme pels equips tècnics de casa nostra durant els anys 2019 i 2020”.

El veredicte de la 18a edició dels Premis Catalunya Construcció es farà públic a la tardor, en data encara per determinar.