• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

PIMEC demana consens en l’ampliació de l’aeroport

  • PIMEC demana consens en l'ampliació de l'aeroport

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 27. 07. 2021

PIMEC demana consens en l'ampliació de l'aeroport

Iban Salvador, reelegit president de PIMEComerç Baix Llobregat–L'H

PIMEC ha assegurat que l’ampliació de l’aeroport del Prat és un gran repte de futur pel territori i pel país i ha demanat ampliar la seva capacitat amb consens i coordinació a l’hora de gestionar aquest projecte, així com la importància de tenir en compte el seu impacte en el medi ambient.

Al llarg d’una visita al Baix Llobregat, el president de PIMEC, Antoni Cañete, ha demanat a les administracions públiques les reformes necessàries per resoldre els problemes estructurals de l’economia i per accelerar la recuperació amb mesures que millorin la competitivitat i la viabilitat de les pimes.

“Els governs han de legislar pensant primer en els petits i prioritzant la immediata aprovació d'un règim sancionador contra la morositat i l’oportunitat que suposen els fons europeus, els quals han d’arribar a les pimes amb projectes engrescadors en matèria de digitalització, innovació i sostenibilitat”, ha dit. En aquest sentit, ha anunciat un gran acte d’activisme empresarial al territori el pròxim 25 de novembre, on crida totes les pimes i persones autònomes a participar-hi.

Per part seva, el president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Joan Soler, ha demanat la urgent posada en funcionament de la connexió entre l’AP7 i l’A2 al nus del Papiol, un punt per on transiten una part molt important de les mercaderies de la regió metropolitana, així com la finalització de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls per millorar la comunicació entre territoris i el carril bus VAO de la B-23.

També en matèria d’infraestructures ha reclamat acabar el nou accés viari i ferroviari al Port de Barcelona i el Nus del Llobregat, el soterrament de Rodalies a l’Hospitalet, el cobriment de la Gran Via i l’estudi de la línia R2 Sud del Delta.

La patronal creu que el Pla de Rodalies per a viatgers i mercaderies és la clau per fer un gran salt en la millora de la mobilitat i la seguretat, i ha destacat la importància de millorar la mobilitat als polígons industrials.

En relació al sector sanitari, ambdós presidents han proposat l’impuls del clúster Biomèdic de l’Hospitalet i Esplugues. “La seva implementació captarà talent i noves inversions, sent un punt d’atracció per a centres d’investigació, laboratoris farmacèutics i tota la indústria auxiliar que acompanya aquest sector”, ha afegit Soler després de comentar que això també facilitaria la creació de nous llocs de treball i de riquesa a la comarca.

Finalment, el president de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet ha mencionat que la pandèmia ha generat un canvi en els models de treball i en els sistemes de producció i “és possible que en breu també hi hagi canvis en els models productius”, per això, considera que “cal continuar treballant per ajustar l’oferta formativa a les necessitats de les empreses i del mercat de treball potenciant l’FP Dual”.

Iban Salvador, reelegit president de PIMEComerç Baix Llobregat–L’H

Iban Salvador ha estat reelegit aquesta setmana president del consell territorial de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet i prové del món de les noves tecnologies, ha dirigit àrees d’importants fires internacionals, i té una àmplia experiència en comerç presidint, des del 2012, la Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues.