• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Mor la periodista Conxita Gómez, exdirectora de Ràdio L’Hospitalet

  • Mor la periodista Conchita Gómez, exdirectora de Ràdio L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 27. 07. 2021

Mor la periodista Conchita Gómez, exdirectora de Ràdio L'Hospitalet

Vinculada al periodisme des de la dècada del 1970

La periodista i segona directora de Ràdio L’Hospitalet, Conchita Gómez Ordóñez, ha mort als 63 anys. Va estar vinculada al periodisme des de la dècada de 1970. 

Conchita Gómez Ordóñez va ser la segona directora de l’emissora municipal Ràdio L’Hospitalet, entre 1985 i 1988. Abans havia estat redactora a diversos mitjans barcelonins i al periòdic hospitalenc L’Estaca.

Durant el seu mandat es va portar a terme la remodelació i ampliació de les instal·lacions de l'emissora municipal, quan estava al carrer del Molí (1986), que s’havien quedat petites degut al creixement de la programació i del personal després de quasi quatre anys d’existència. També va ser sota el seu mandat quan es van crear els corresponsals de barri, que van contribuir a apropar l’emissora municipal a la ciutadania.

Després de la seva sortida de Ràdio L’Hospitalet es va incorporar al gabinet de premsa de l’Ajuntament i a d’altres serveis municipals. També va ser redactora uns anys al Diari de L’Hospitalet.

Era mare de dos fills i vídua del també periodista Ricard Maxenchs, vinculat durant molts anys al FC Barcelona com a cap de premsa, secretari general i director general, traspassat el 2008.