• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Èxit de la primera edició de la INNBRew a La Farga

  • Èxit de la primera edició de la INNBRew a La Farga
  • Èxit de la primera edició de la INNBRew a La Farga
  • Èxit de la primera edició de la INNBRew a La Farga

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 07. 2021

Èxit de la primera edició de la INNBRew a La Farga

L'han visitat més d'un miler de professionals

La primera edició de la InnBrew, certamen adreçat als professionals de la cervesa, ha estat un èxit després de dos dies d’intensa activitat a La Farga. Més d’un miler de visitants han pogut fer intercanvis professionals, conèixer les últimes innovacions i provar algunes novetats del sector de la cervesa artesana.

El codirector del saló InnBrew, Mikel Rius, ha subratllat “podem pensar que el sector de la cervesa artesana té prou maduresa i és prou potent com per tenir una fira pròpia, per això, podem començar a pensar ja en la continuïtat del certamen”. Rius ha afegit que “el sector ha aconseguit sortir de la crisi, ha aconseguit sobreviure, però el camí per seguir creixent i per mantenir-se passa per la formació, la innovació i l’intercanvi de coneixement”.

Tres eixos: Innshow, InnTalks i InnMeet

Precisament, els tres eixos de la InnBrew s’han sustentat en aquests paràmetres. Així, els assistents han pogut visitar tant els 35 estands de la zona de l’InnShow, espai expositiu amb marques de fabricants, distribuïdors i associacions, com assistir a les formacions, ponències i debats de les InnTalks, més de 20 ponències i taules rodones amb debats de reflexió que s’han convertit en les grans protagonistes de la convenció, juntament amb les InnMeet, un continu teixit de connexió creat per fomentar els vincles professionals i maximitzar el nombre de contactes.

Final de la Cornhole Brewers Cup by KeyKeg

L’última jornada ha estat el marc de la gran final del Cornhole Brewers Cup by KeyKeg, un certamen que va néixer l’any 2019 de la mà del Barcelona Beer Festival. En aquesta edició han participat 16 equips, formats per parelles de diferents cerveseres. A la final de campionat van arribar els participants de Cervesa del Montseny, Freddo Fox, Dehum i Octavo Arte. Finalment, la copa se l’ha endut la parella de la cervesera segoviana Octavo Arte.

Però no ha estat l’únic premi lliurat en aquest certamen. Divendres es va celebrar la gala d’entrega del Premi Steve Huxley, un reconeixement del sector a tota una trajectòria cervesera, als que treballen per a i per l’univers de la cervesa artesana. En aquesta tercera edició, el Steve Huxley ha estat per a una de les figures més reconegudes actualment del món cerveser Andrew Dougall, creador de Cerveses Dougall’s. El mestre cerveser va recollir el guardó de mans de Carlos Rodríguez, d’Ales Agullons, primer guanyador del certamen