• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Jazz d’Andreu Pitarch Quartet encisa el Parc de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 07. 2021

El Jazz d'Andreu Pitarch Quartet encisa el Parc de Bellvitge

El Summer Experience encara la recta final amb les darreres activitats programades

El Parc de Bellvitge va ser l’escenari privilegiat del concert de jazz d’Andreu Pitarch Quartet, una formació integrada per quatre músics amb recorregut internacional. Al llarg del vespre, el públic assistent va poder gaudir d’alguns dels estàndards de Jazz més coneguts, amb un repertori inspirat en artistes com Miles Davis, Dizzy Guillespie o John Coltrane.

Una cinquantena d’assistents van poder gaudir del quartet, en el seu primer concert. Tots els músics ja havien coincidit en projectes musicals anteriors però va ser la primera vegada que van tocar plegats amb aquest nom. “Per separat hi ha molts vincles però aquesta és la primera vegada. És un punt d’interès, el no saber què passarà, com un salt al vuit” explicava abans de començar l’actuació el saxofonista Enrique Oliver.

La formació ha agraït la possibilitat de poder seguir oferint concerts en directe, sempre seguint amb la normativa del PROCICAT. Es va realitzar un registre d’entrada i el públic assistent va haver d’estar assegut durant tota l’estona.

El bateria Andreu Pitarch valorava molt positivament l’aposta del Summer Experience pel jazz de qualitat. “És una situació estranya, perquè encara hi ha restriccions. Però és un plaer tocar música en directe i que la gent segueixi venint als concerts. Que les institucions segueixin programant concerts de jazz ens alegra molt, ja que és una música poc representada”.

Amb el concert d’Andreu Pitarch Quartet, el Summer Experience encara la recta final, després de gairebé dos mesos amb una intensa programació cultural. El proper dimecres 28 de juliol tindrà lloc l’espectacle musical familiar ‘Quins Pebrots, un consomé de contes’ als Jardins de Can Sumarro.