• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

  • El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 07. 2021

El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

L'exposició es podrà veure a l'Auditori Barradas del 21 de desembre al 22 de gener

El 48h Open House Barcelona ha inaugurat  'La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió', una mostra itinerant centrada en l'experiència de més de 10 anys del festival. La proposta és itinerant i es podrà veure a diferents espais de Barcelona, Sant Joan Despí i L'Hospitalet.

La mostra La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) serà la primera d’un seguit d’exposicions itinerants centrades en l’experiència de més de 10 anys del festival 48h Open House Barcelona, referent anual que convida a visitar espais habitualment inaccessibles per al públic i que contribueix a integrar el valor de l’arquitectura com a art i cultura.

L'exposició itinerant arribarà a l'Auditori Barradas de l’Hospitalet del 21 de desembre al 22 de gener. La teva arquitectura i la meva. 5 anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet de Llobregat mostrarà també l’empremta del festival descobrint enclaus d’interès arquitectònic del municipi durant aquest temps.

La mostra compta amb mobles mòbils estructurats per temàtiques, que contenen la informació i base de dades dels més de 10 anys de trajectòria del festival. Llocs insòlits, espais ocults, mirades, i experiències. Els visitants circulen entremig dels mobles i els quantiosos elements que es mostren. 

Per primera vegada, s’exposarà el projecte Arts per a l’Arquitectura, que explica l’arquitectura mitjançant diferents arts a un públic ampli amb interès en diferents disciplines. Arts per a l’Arquitectura fomenta la col·laboració entre artistes i entitats, l’obra coral i la creació d’artistes locals. A més, aconsegueix, fora del món professional, que es comprengui més bé l’arquitectura com un fet cultural subjecte a decisions historicopolítiques, econòmiques, socials i artístiques, i tracta l’arquitectura com a tema i contingut, no només com a continent d’altres disciplines artístiques.

L’any 2021, l’art escollit és la fotografia. L’artista Antonio Navarro Wijkmark retrata nou espais en construcció amb un projecte que mostra diferents aspectes de l’arquitectura no habitada: cada espai no habitat és una obra d’autor no acabada (la de l’arquitecte), contraposada a una obra d’autor acabada (la del fotògraf).

Festival 48 h Open House BCN

Enguany, el cap de setmana en què se celebrarà el festival 48h Open House BCN serà el del 23 i 24 d’octubre. Des de l’any 2010, en què naixia a partir de la voluntat d’atorgar a l’arquitectura la majúscula de la Cultura, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que comuniqui la relació que hi té. Més de 60.000 persones participen visiten anualment el festival.