• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova actuació integral de neteja a vuit espais de Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 01. 2022

Nova actuació integral de neteja a vuit espais de Santa Eulàlia

Es netejaran a fons les voreres, calçades, grafitis i contenidors

La primera actuació de Net i Polit de 2022 arriba aquesta setmana a vuit espais de Santa Eulàlia. Des del dia 3 de gener i fins al 14 s'està netejant a fons els carrers d'Enric Morera, Bacardí, Modern i el Transversal; la plaça dels Avis i la Plaça Pius XII; la placeta de l'Avinguda Carrilet; i els trams del carrer Santa Eulàlia i d'Enric Prat de la Riba sota el pont de la Vanguard.

Amb l'acció Net i Polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s'eliminen els grafitis de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L'acció s'acompanya d'altres actuacions com la revisió de l'estat de les papereres, la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

L'Ajuntament va iniciar el programa Net i Polit l'any 2016 i des de llavors s'ha anat actuant a llocs concrets de tots els barris de la ciutat. La propera intervenció es farà a La Florida entre el 18 i el 31 de gener.