• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

“El Páramo”, l’òpera prima de David Casadamunt triomfa a Netflix

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 14. 01. 2022

"El Páramo", l'òpera prima de David Casadamunt triomfa a Netflix

Estrenada a 190 països i doblada a 12 idiomes

"El Páramo" és l'òpera prima del director de cinema David Casadamunt, de la productora hospitalenca Fitzcarraldo Films. Aquesta pel·lícula a mig camí del drama i el terror psicològic es va estrenar a Netflix el 6 de maig a 190 països i ha estat doblada a 12 idiomes.

Un nen i els seus pares viuen allunyats de la societat en un paratge erm on gairebé no hi ha vida. Però una criatura maligna els assetja i posa en perill la seva tranquila existència. Aquesta és la trama de "El Páramo", la carta presentació de David Casadamunt. Graduat a l'ESCAC i un dels fundadors de la productora hospitalenca Fitzcarraldo Films, Casadamunt ha fet curts, documentals i videoclips, però no ha estat fins ara que ha pogut complir un somni d'infància. "El Páramo" és un relat sobre les pors i les seves conseqüències.

“Aquesta pel·lícula parla de pors molt reconeixibles” explica Casadamunt, que d’adolescent va viure la malaltia llarga del seu pare i “experimentar això és una pel·lícula de terror i, per tant, no hi havia una altra manera d’explicar-ho que no fos des dels codis del gènere de terror”.

El projecte va arrencar al 2014 però no ha estat fins ara que amb que l'ajuda de la productora Rodar i Rodar i el gegant Netflix s'ha convertit en realitat. Amb un guió escrit a sis mans amb Fran Menchón i Martí Lucas de Fitzcarraldo Films, “El Páramo” compta amb un repartiment de luxe format per Inma Cuesta i Roberto Álamo i el jove Asier Flores, en el paper del fill a través del qual vivim tota la història.

“La pel·lícula treballa tant el terror com l’emoció” explica el director del film. Casadamunt diu que el film planteja la pregunta de “què és més perillós un ésser paranormal que està assetjant la casa o un ésser estimat que deixa de ser ell mateix”.

"El Páramo" es va estrenar el 6 de gener a 190 països i ha estat doblada a 12 idiomes. En una setmana ha estat la pel·lícula de Netflix de parla no anglesa més vista a tot el món. Si vols veure l’entrevista sencera que el programa Taquilla Inversa fes clic aquí.