• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La ministra de Transports reafirma el compromís del govern amb el soterrament de les vies

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 11. 2021

La ministra de Transports reafirma el compromís del Govern amb el soterrament de les vies

Raquel Sánchez s'ha reunit amb l'alcaldessa, Núria Marín per parlar del projecte d'integració urbana

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, s’ha reunit amb l’alcaldessa, Núria Marín per reafirmar el compromís del Govern espanyol amb el projecte d’integració del ferrocarril a L’Hospitalet. Marín ha dit que cada vegada s’està més a prop que la ciutat deixi d’estar dividida per les vies del tren.

La ministra de Transports ha dit que “sabem que es tracta d’un projecte de gran transcendència per a la ciutat ja que suposarà la desaparició de les vies i la generació de nous espais. Tot plegat permetrà millorar la gestió del trànsit, crear nous itineraris i millorar el servei que presta a la ciutadania”.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha agraït el compromís del govern espanyol i ha afirmat que “cada vegada estem més a prop que L’Hospitalet no estigui dividida per les vies del tren. És un projecte molt esperat pel veïns que port força retard per l’incompliment de governs anteriors”.

El soterrament de les vies de Renfe de les línies de Vilafranca i Vilanova és una reivindicació de ciutat i un projecte compromès dins el Pla d’inversions de Rodalies per donar solució a la fragmentació de la ciutat per les vies i per oferir als ciutadans un transport públic més eficient que contribueixi al desenvolupament econòmic i social del territori.

La principal novetat del projecte presentat al febrer del 2018 és el soterrament de la línia de Vilafranca des de la sortida de l’estació de Sants fins al Cementiri Municipal, poc abans d’arribar a l’estació de L’Hospitalet.

El tram total que es cobrirà serà de sis quilòmetres que permetran que tots els barris de la ciutat quedin units. Un projecte que permetrà transformar més de 120.000 metres quadrats d’un nou espai equivalent a 17 camps de futbol.

L’Ajuntament vol que una vegada el projecte sigui realitat el nou espai que quedarà sigui una gran zona cívica de L’Hospitalet. Núria Marín ha assenyalat que “això significarà un abans i un després per a la ciutat i un abans i un després també per a Rodalies”.