• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Més de 4.000 infants participen en el programa municipal de Natació educativa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 10. 2021

Més de 4.000 infants participen en el programa municipal de Natació Educativa

A una cinquantena de centres escolars de la ciutat

El programa Natació Educativa, en el que participen una cinquantena d’escoles de la ciutat, és un servei que ofereix la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Les escoles poden optar a participar en horari lectiu en el programa durant tot un curs o un trimestre. 

L’objectiu d'aquesta iniciativa és, a més de promoure una activitat física d’aprenentatge i consolidació dels estils de la natació, oferir als infants una experiència que contribueixi al seu desenvolupament integral. Mónica Bermúdez, tècnica d’Esports ha explicat que “les activitats que es realitzen a l’aigua formen part del currículum de l’alumne, la classe d’educació física es trasllada a la piscina amb tots els beneficis que això comporta”.

Per alguns dels alumnes aquests cursos són la seva primera immersió en el món aquàtic. Mónica Bermúdez ha assegurat que “ens trobem de tot, hi ha nens que és el primer cop que venen i que fan activitat física al aigua i altres infants que fan extraescolars de cursos de natació a les piscines municipals”

Aquesta iniciativa va ser la primera de l’Estat que, l’any 1998, va treballar els continguts curriculars d’educació física a la piscina. Actualment segueix sent un programa referent que compta amb la participació d’una cinquantena de centres escolars de la ciutat.

L'activitat s'insereix en les línies estratègiques de l'Ajuntament de promocionar hàbits saludables i facilitar una educació de qualitat, amb criteris integradors i globalitzadors.