• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Una obra sobre la convivència enceta el Summer Experience a Blocs de la Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 01. 07. 2022

Una obra sobre la convivència enceta el Summer Experience a Blocs de la Florida

"Full House" està dirigida cap els infants

L'espectacle d'humor "Full House" obre la programació del Summer Experience als Blocs Florida. Un obra teatral que té com a objectiu transmetre als més petits els valors de la convivència i el civisme. 

Sorolls que no deixen descansar, problemes amb la brossa o olors que molesten a la resta de veïns. Són algunes de les situacions que es veuen a l'obra de teatre "Full House" i que s'ha representat a la Plaça dels Blocs de la Florida. A través d'un koala, un gos, un cavall i un tigre es crea una fàbula moderna sobre la convivència veïnal. Sense cap diàleg, però amb molt d'humor, tracten el que suposa viure porta a porta.

"Volem transmetre que podem viure sense barallar-nos, parlar sobre les coses i intentar trobar un consens" explica Alina Stockinger, dramaturga i actriu de la Cia Eléctrico 28, que ha ideat l'obra. Fa uns anys li van encarregar aquest espectacle per a un barri d'una ciutat d'Aùstria, que segons Stockinger, se semblava bastant als Blocs de la Florida.

L'obra teatral que està dirigida cap als més petits. Perquè mentre es diverteixen els hi transmeten els valors de la convivència, en un dels districtes on es registren diferents queixes veïnals per incivisme.

"Volem fomentar la cultura entre els més petits, però sobretot amb aquest fons, tan necessari de l'educació en la convivència i el civisme" explica la regidor del Districte Florida-Les Planes, Lola Ramos.

Aquesta obra inicia la programació del Summer Experience als Blocs Florida. La propera actuació al districte serà el 21 de Juliol a la tarda amb el Circ Los al Parc de les Planes.