• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tota l’oferta turística i de natura al sud de Barcelona a Estiu al Baix 2022 Next Llobregat

  • Tota l'oferta turística i de natura al sud de Barcelona a Estiu al Baix 2022 Next Llobregat
  • Tota l'oferta turística i de natura al sud de Barcelona a Estiu al Baix 2022 Next Llobregat
  • Tota l'oferta turística i de natura al sud de Barcelona a Estiu al Baix 2022 Next Llobregat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 06. 2022

Tota l'oferta turística i de natura al sud de Barcelona a Estiu al Baix 2022 Next Llobregat

BCN Content Factory edita aquesta guia d'ofertes d'oci i cultura

Els lectors de La Vanguardia poden consultar des d’avui gratuïtament la publicació Estiu al Baix 2022 Next Llobregat on trobaran al llarg de les gairebé 500 pàgines moltes ofertes per gaudir de sortides a la comarca del Baix Llobregat. Una gran oferta de restaurants, natura, platges i boscos al llarg de 30 municipis.

Una dotzena de periodistes han elaborat aquesta obra i han entrevistat a un centenar de personalitats, entre xefs, escriptors, guies i celebrities. Tots ells s’han convertit en ambaixadors per oferir les seves recomanacions dirigides a omplir aquest estiu de propostes a partir dels atractius de la comarca del Baix Llobregat, alguns desconeguts, fins i tot, per als seus mateixos habitants.

A més, una dotzena d’escriptors i artistes del Baix Llobregat també fan les seves recomanacions, no solament turístiques, perquè l’estiu és la millor estació per gaudir amb la lectura. Pel que fa als atractius naturals, a més de les platges de dunes del litoral del Baix han rebut aquest any un premi de la Comissió Europea per l seva bona gestió mediambiental a càrrec de l’AMB amb les novetats de la platja per a gossos de Gavà o les àrees esportives al Prat i Castelldefels.

En aquesta publicació s’ofereixen molts camins i boscos a descobrir més enllà de Collserola, que és 35 vegades més gran que el Central Park. Hi ha una exhaustiva relació dels 40 parcs metropolitans convertits en refugi climàtics, itineraris pel parc fluvial del Llobregat, des del pont del Diable a Martorell fins la mar Mediterrània al Prat.

Tanta activitat a l’aire lliure es compensa amb una completa guia de “escape room” així com la relació de festes i festivals que tornaran a omplir els carrers fins a finals de setembre.