• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tallers de circ a Can Sumarro

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 07. 2022

Circ i espectacles infantils tanquen el festival Per Amor a l'Hart

Famílies i infants han gaudit de jocs d'equilibri als Jardins de Can Sumarro

Conclou la divuitena edició del Festival Per Amor a l'Hart a l'Hospitalet. Dissabte, els jardins de Can Sumarro es van omplir d'infants i famílies que van participar en un taller de circ amb jocs psicomotrius. Després, també van gaudir del Crazy Safari Circus, un espectacle transgressor en foma de faula moderna.

Els jardins de Can Sumarro han ofert el taller de circ “Ska Circus and good vibrations”, on els més petits han gaudit de jocs tradicionals que han posat a prova el seu equilibri. L’activitat s’emmarca dins del Festival Per Amor a L’Hart, tot un conjunt d’activitats que apropen la cultura a través de propostes artístiques i que ha celebrat la seva divuitena edició els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol a l’Hospitalet.

"És una activitat enfocada al públic infantil, però nosaltres animem a tothom a provar els diferents jocs", diu el Miquel, organitzador de Per Amor a l'Hart. Jocs de fusta, pilotes, xanques i un trapezi han estat algunes de les moltes opcions que els nens i nenes han pogut provar. El joc preferit entre els petits ha estat, indiscutiblement, el trapezi, on han quedat suspesos en l’aire amb l’ajuda d’una professional. La Judit, una de les participants, ho explica emocionada: "Allò que més m'ha agradat ha estat quan m'he posat de cap per avall".

Després dels tallers de circ, la companyia Les Dessous de Barberà ha protagonitzat l’espectacle ‘Crazy Safari Circus’, un show en el què s’han abordat problemes de la societat, com el maltractament als animals.

El Miquel ho descriu com "un espectacle transgressor, on es creen moments incòmodes que fan reflexionar al públic sobre si estem actuant correctament respecte als animals".

El dissabte ha estat el dia més complet, amb una programació que s’ha allargat durant tota la tarda amb un Cerca Circ Musical; una ruta des dels Jardins de Can Sumarro fins al Parc de la Remunta, on s’han dut a terme tres espectacles de circ. Tallers de circ, espectacles i actuacions de dansa contemporània han tancat la darrera jornada del Festival Per Amor a l’Hart a l’Hospitalet.