• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Manuel Piñar reitera la prioritat de "recompondre el consens" al moviment veïnal de LH

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 01. 07. 2022

Manuel Piñar reitera la prioritat de "recompondre el consens" dins el moviment veïnal

També apunta que el PDU Biopol Granvia ha de tenir més "càrrega social"

El reelegit president de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet, Manuel Piñar, ha reiterat la intenció de tancar aviat la fractura” que es va fer palesa en l’última assemblea general, quan quatre associacions van presentar una candidatura alternativa. Segons Piñar, aquesta candidatura alternativa "no va saber valorar la feina feta anteriorment", una postura que qualifica d'"error tàctic”, que va derivar en una "reacció contrària” entre la resta d'entitats federades.

A l’entrevista de l’Informatiu de TVLH, Piñar ha confirmat que la seva intenció inicial era no presentar-se a la reelecció però que, arran de la candidatura alternativa que presentaven les associacions Som Santa Eulàlia, AVVIBellvitge, AVVLa Florida i AVVCollblanc-la Torrassa, va rebre múltiples peticions per tornar-s’hi a presentar, cosa que va fer el mateix dia de l’assemblea.

Manuel Piñar creu que aquestes quatre entitats veïnals van cometre un “error tàctic”, en no saber valorar prou la feina feta anteriorment per les diverses juntes directives de la federació de veïns i per membres d’associacions veïnals d’un altre perfil generacional. Piñar ha estat ben gràfic quan ha afirmat que “sempre es cacen més mosques amb mel, que no pas amb vinagre”.

Tot i això, Manuel Piñar ha reiterat el missatge que cal enfortir el moviment veïnal a L’Hospitalet i, en aquest sentit, ha afirmat que la prioritat més immediata serà “recompondre el consens”.

Piñar també s’hi ha referit al reformulat PDU Biopol Granvia i ha assegurat que “ha millorat” en comparació amb les propostes anterior, però ha puntualitzat que un pla urbanístic d’aquesta envergadura hauria de tenir “més càrrega social” i que això serà una prioritat de la FAAVVLH.

Pel que fa al projecte del PDU, Manuel Piñar ha puntualitzat que tenint el compte les promocions d’habitatges que hi ha en marxa arreu de la ciutat caldria tenir més en compte les “necessitats de la ciutadania a tots els nivells, des de residències de gent gran a escoles bressol”.

En matèria sanitària, Manuel Piñar confia que la Generalitat comenci la construcció del futur CUAP i CAP de Sant Josep, al solar de l'Opel, el més aviat possible perquè és "una autèntica necessitat”. I ha recordat que també serà central d’ambulàncies i centre de diagnòstic per la imatge.

Igualment, s’ha felicitat per la reobertura dels quiròfans de l’Hospital General perquè no és admissible que el veïnat de la ciutat hagi de ser atès en un altre municipi. I ha lamentat que també enguany tanquin a l’agost els CAPs de Can Serra, Sanfeliu i Gornal. El reelegit president de la federació veïnal, Manuel Piñar, ha reclamat “prou recursos i personal” solucionar aquesta mancança.