• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Fins al 15 de juliol, actuació integral de neteja viària a sis zones del Districte III

  • Fins al 15 de juliol, actuació integral de neteja viària a sis zones del Districte III

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 01. 07. 2022

Fins al 15 de juliol, actuació integral de neteja viària a sis zones del Districte III

Dins la campanya Net i Polit es netegen a fons voreres i mobiliari urbà i s'eliminen grafits

Durant els pròxims 15 dies, l'Ajuntament intensifica la neteja viària en sis zones dels barris de Santa Eulàlia i de Granvia Sud. És una nova acció de la campanya Net i Polit per preservar el manteniment de la via pública. Durant el 2022, cada mes la campanya arriba a dos districtes diferents de la ciutat. 

L'actuació Net i Polit a Santa Eulàlia i Granvia Sud d'aquests dies afecta els carrers de Jansana (inclosa la plaça de l'església), el carrer de la Independència, el carrer de la Igualtat, la plaça de l'UNICEF, la vorera de l'avinguda de la Granvia entre el carrer de Castelao i el carrer de l'Alhambra, i la vorera de l'avinguda de la Granvia entre el carrer de la Física i el carrer de la Literatura.

Amb l'acció Net i polit, de l'1 al 15 de juliol es netegen a fons les voreres i la calçada; s'eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, es revisa l'estat de les papereres, es netegen les ubicacions dels contenidors i el clavegueram i es retiren les herbes que creixen a terra.

Al llarg de 2022 cada mes s'estan fent actuacions de Net i polit a dos districtes diferents. Això s’acompanya d’altres actuacions de reforç de la neteja viària especialmente durant l’estiu com són l’eliminació de grafits, el reforç de l'aiguabatre i l’'escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i en el sistema de neteja dels contenidors.

La campanya de neteja intensiva Net i Polit es va iniciar l'any 2016.