• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Festa del comerç als carrers de la Florida

  • Festa del comerç als carrers de la Florida
  • Festa del comerç als carrers de la Florida
  • Festa del comerç als carrers de la Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 06. 2022

Festa del comerç als carrers de la Florida

Els tres millors autobusos d'època de la Fundació TMB s'hi exposen

Dissabte 2 de juliol, els tres millors autobusos d'època de la Fundació TMB es podran veure a L'Hospitalet durant la festa del comerç al carrer que se celebra en el marc de la Festa Major de la Florida.  

Els tres autobusos, que es podran visitar i dels quals es podrà conèixer la història, seran el francès Chausson Urbas 59, que va cobrir línies metropolitanes de 1955 a 1976; el Dodge Brothers 240, model nord-americà que va arribar a Espanya l'any 1936 i va servir per transportar soldats durant la Guerra Civil, i l'Aclo Regent III, un vehicle britànic de dos pisos que va circular per Barcelona de 1949 a 1965.

Els autobusos estaran exposats amb animació d'època dissabte, 2 de juliol, de 10 a 13.30 h, a l'avinguda Miraflores amb el carrer de les Aigües del Llobregat, en el marc de la Festa Major de la Florida.

TMB celebra el centenari de la primera xarxa d'autobusos de Barcelona durant tot aquest any 2022, amb un programa d'activitats extens i per a tots els públics. Es tracta de posar en valor el patrimoni històric de TMB, i, alhora, explicar el present i el futur de l'autobús urbà com a manera de moure's sostenible, eficient i segura, amb la incorporació recent a la flota d'autobusos elèctrics i, darrerament, d'hidrogen d'origen verd.

Podeu conèixer tota la programació i informació sobre el Centenari del Bus i aprofundir en la col·lecció d'autobusos clàssics de TMB a https://www.tmb.cat/ca/100-anys-de-bus.