• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El teatre Joventut i l'Auditori Barradas tornaran a ser espais educatius

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 30. 06. 2022

El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas tornaran a ser espais educatius

Oferiran propostes diverses d'arts escèniques especialment adreçades a escoles i instituts

Els centres educatius podran continuar potenciant el curs vinent les arts escèniques com a eina pedagògica i de socialització, gràcies al servei educatiu que tornaran a oferir el teatre Joventut i l’Auditori Barradas, una programació que inclou més d’una desena espectacles de formats i gèneres diversos i sobre temàtiques d’interès social, amb l’objectiu de fomentar l’esperit crític de l’alumnat.

Adaptacions de lectures obligatòries, com ‘La plaça del Diamant’, de Mercè Rodoreda; teatre documental a partir de la història de la mainada d’una escola de l’Espanya republicana que no va poder anar a veure el mar per l’esclat de la Guerra Civil, i muntatges sobre temes ben punyents, com les migracions i el racisme i la identitat de gènere, conformen l’oferta del curs 2022-2023.

La directora de Plàudite Teatre i coordinadora de la proframació, Eugènia Delgado, ha dit que "intentem que la proposta escènica tingui un tema on es pugui crear debat. Parlem de refugiats, de la salut mental, de la Guerra Civil, dels refugiats amb una programació que faci reflexionar".

Enguany s’incorpora el clown i repetiran les danses urbanes, un gènere amb molta tirada entre el jovent. 

El servei educatiu del Joventut i el Barradas també ofereix guies de lectura i altre material pedagògic i la possibilitat de fer intervencions teatrals als centres educatius. A banda d'ampliar el concepte d'educació, un altre gran objectiu és crear públic que en el futur ompli les platees.

El conjunt de la programació d’arts escèniques adreçada als centres educatius és a l’abast als webs del Joventut i del Barradas i també a la guia municipal de recursos educatius, Intro. Hi ha diversos abonaments i descomptes, fins i tot si es fa servir el transport públic per anar als espectacles.