• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El relleu 4x400 de L’H Atletisme fa història amb el sotscampionat d’Espanya

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 01. 07. 2022

El relleu 4x400 de L'H Atletisme fa història amb el sotscampionat d'Espanya

Format per Joan Moreno, Javi Lorente, Dani Ponce i Nacho Flaquer

L’equip del 4 per 400 de L’Hospitalet Atletisme encara assaboreix l’èxit del passat cap de setmana quan es va proclamar sotscampió d’Espanya. Els 4 protagonistes van signar la millor marca catalana de tots els temps. 

Joan Moreno, Javi Lorente, Dani Ponce i Nacho Flaquer han fet història. Medalla de plata al Campionat d’Espanya amb rècord del club i rècord de Catalunya absolut. Una cursa gairebé perfecta que encara recorden amb un gran somriure.

Ser present al Campionat d’Espanya era una justa recompensa a l’esforç de tot l’any, però no per això l’equip del 4x400 va viatjar sense ambició. Al contrari, un cop allà es van conjurar per donar el màxim. I és que es tracta d'un relleu 4x400 que és una barreja de talent, esforç i, sobretot, molt bon rotllo.

Amb aquesta nova gesta, L’H Atletisme veu reforçada la seva aposta decidida per potenciar joves atletes amb molt futur per davant.