• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP porta al ple una iniciativa d’ajut al comerç de proximitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 26. 10. 2021

El PP porta al ple una iniciativa d'ajut al comerç de proximitat

Ple mes d'octubre

El grup municipal del Partit Popular portarà dues mocions al ple del pròxim dimecres. En primer lloc, presentarà una iniciativa d’ajut al comerç de proximitat per contribuir a la seva recuperació i, per altra banda, demanarà facilitar la relació entre l’administració i els ciutadans a través de la plataforma ORVE. 

El PP presentarà una moció al proper ple municipal on demanarà que es portin a terme iniciatives públiques de suport als comerciants i restauradors de L’Hospitalet. Els Populars asseguren que des de fa anys el comerç de proximitat està patint una crisi sense precedents a causa dels nous hàbits de compra per internet. A més, insisteixen que aquesta crisi s’ha vist especialment agreujada durant les restriccions a causa de la Covid-19.

En aquest sentit, consideren important portar a ple una iniciativa per a la recuperació econòmica del comerç i la restauració de la ciutat. Una iniciativa basada en els descomptes als comerços de proximitat dels que es podrien beneficiar les famílies de la ciutat amb l’objectiu d’incentivar la compra de productes i serveis del municipi.

Sonia Esplugas, portaveu del grup municipal, ha explicat que per poder fer servir aquests vals de descompte, només caldria baixar-se una aplicació mòbil i que els comerços s’adherissin a la iniciativa sempre que es compleixin uns requisits mínims com estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries.

Per altra banda, des del Partit Popular es portarà una segona moció a ple en la que es demanarà facilitar la gestió administrativa als ciutadans a través d’una plataforma electrònica que gestiona Correus anomenada ORVE. La portaveu dels populars ha explicat que “les empreses i els ciutadans poden interactuar amb l’administració. El que volem es que l’Ajuntament posi totes les eines al seu abast perquè les empreses i els ciutadans de L’Hospitalet coneguin aquesta eina i es puguin aprofitar”.

ORVE és un servei d’administració electrònica al núvol que s’ofereix a les administracions públiques i permet a ciutadans i empreses el registre i enviament instantani de documents digitalitzats. Els populars creuen necessària aquesta plataforma perquè creuen que facilitaria les comunicacions administratives amb els usuaris i contribuiria a descongestionar els canals de comunicació de l’Ajuntament.