• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Cambra de L’Hospitalet fa un reconeixement als empresaris de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 10. 2021

La Cambra de Comerç de L'Hospitalet fa un reconeixement als empresaris de la ciutat

Amb una conferència de la xef Ada Parellada

La Cambra de Comerç de L’Hospitalet ha celebrat el seu dia amb un acte per reconèixer l’esforç dels empresaris de la ciutat i amb una conferència d’Ada Parellada. La restauradora ha recordat els seus orígens i ha volgut fer un homenatge a les seves àvies.

L'Ada Parellada assegura que en temps d'incertesa l'únic que té clar és d'on ve; és filla, néta i besnéta fins a set generacions de la Fonda Europa de Granollers, fundada el 1771. La restauradora ha assegurat que cal recordar la feina de moltes dones rere el taulell.

Parellada assegura que “han estat les dones de la meva família qui han fet tirar endavant el negoci tot i no ser les hereves. Avui vinc a treure a les àvies del bagul”

La restauradora ha ofert una conferència en el marc del Dia de la Cambra a L'Hospitalet, una trobada pel teixit empresarial. La Cambra ha destacat l'esforç i resiliència dels negocis durant la pandèmia i ha posat en valor que s'han creat 209 noves empreses en el darrer any.
A tots ells Ada Parellada els hi diu que la millor recepta que coneix és obrir cada dia i treballar colze a colze amb altres empresaris o entitats del territori.