• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’exposició “Hipòtesi d’existència” de Carles Gabarró marca l’inici del cicle Districte Tecla Sala

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 05. 2022

L'exposició "Hipòtesi d'existència" de Carles Gabarró marca l'inici del cicle Districte Tecla Sala

Fins al 17 de juliol al Centre d'Art Tecla Sala

L’artista Carles Gabarró és el protagonista de l’exposició “Hipòtesi d’existència” que es pot visitar fins al 17 de juliol al Centre d’Art Tecla Sala. La mostra marca l’inici del cicle Districte Tecla Sala.

"Districte Tecla Sala” és un nou projecte impulsat pel Centre d’Art Tecla Sala amb la voluntat de donar suport a la recerca, la producció i l’exhibició d’artistes creadors que treballen al Districte Cultural. “Hipòtesi d’existència” recull una selección de pintures recents de Carles Gabarró.

Gabarró és un dels pintors més representatius dels anys vuitanta i noranta a Catalunya. Format en la Barcelona de la transició democràtica, la pintura neoexpressionista alemanya li serveix com a trampolí cap a una obra tràgica, metafòrica i de base existencial.

Cranis, llits, escales i biblioteques alimenten l’imaginari d’un creador que des del 2015 té el seu estudi al carrer Cobalt de L’Hospitalet, essent un dels primers artistes a instal·lar-se al Districte Cultural.