• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Situació oci nocturn a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2021

L'oci nocturn a L'Hospitalet reacciona de forma desigual a la possibilitat de reobrir els seus negocis després de quinze mesos tancats

Salamandra no obrirà i la sala Zowie i The Void sí, llevat de la revetlla de Sant Joan

Bars musicals i discoteques ja poden tornar a obrir però amb limitacions. Els primers han de tancar a dos quarts d'una de la matinada, i sales de festes, a les tres. Entre altres mesures, el públic haurà de ballar a la pista amb mascareta, però sense una beguda a la mà, i tot, amb un aforament limitat al cinquanta per cent.  

Davant d'aquesta normativa, la Salamandra ha decidit no obrir. David Lafuente, el seu responsable, explica els motius. "Per nosaltres encara no és viable, amb una restricció d'horari que ens fa tancar a dos quarts de quatre, hi ha una reducció molt dràstica d'aforament, ja que ens obliga a posar taules i cadires i que tothom begui assegut, el que ens reduiria l'aforament a un 20 o un 25 per cent. A part hauríem d'adquirir un mobiliari que no tenim i també ens converteix en un club que no és el nostre i el que esperen els nostres clients."

Per Lafuente, les restriccions són inviables per dur a terme la seva activitat, ja que els obliga a posar taules i cadires i això, a banda d'un cost afegit, redueix el seu aforament a un 25 per cent. Apunta al fet que es podrien adoptar mesures com ja s'han adoptat per a la realització de concerts.

Óscar Molina és el director gerent de la sala Zowie i The Void. Considera que "és un pas endavant, però poc canvia, ja que amb aquest aforament i amb el poc detall sobre com aplicar les mesures, no és rendible obrir". De fet, per la revetlla de Sant Joan no obriran, ja que consideren que "és una nit on tradicionalment el públic va a la platja o a espais oberts, així que no és factible.