• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Art Nou aterra a L’H amb exposicions de joves creadors

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 06. 2021

Art Nou aterra a L'H amb exposicions de joves creadors

El projecte "Gracias por su visita" s'instal·la al Districte Cultural

Una trentena d'exposicions a L'Hospitalet i Barcelona formen part de la desena edició d'Art Nou. Es tracta d’una iniciativa pensada per fer visible la creació emergent i posar en valor el paper del galerista com a agent cultural. Una bona mostra la trobem a l'Edifici Mercader, a Santa Eulàlia, en ple Districte Cultural.

A la segona planta de l'Edifici Mercader, a sobre de les galeries Nogueras-Blanchard i Ana Mas Projects, hi trobem el primer espai físic del projecte "Gracias por su visita". Un espai compartit amb l’artista Rafa Castells i que està a mig camí entre estudi, casa i espai d'exhibició.

El nom del projecte liderat per Pol Ricart Herms i Sjors Bindels al·ludeix als tovallons de paper que trobem a les terrasses de bars i restaurants, llocs on sovint els joves artistes es troben per compartir les seves idees. Mentre duri Art Nou i en el moment que les galeries tanquin, "Gracias por su visita" oferirà al públic un moment de desconnexió mentre observen obres d'art de joves artistes que comparteixen espai amb objectes del dia a dia.

“Gracias por su visita” comissaria les exposicions de Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects. Justament en aquesta última galeria hi trobem també un bon exemple de com a vegades resulta més interessant veure l'obra d'art en l'entorn domèstic final que no pas en l'espai d'exhibició. És per això que l'holandès Willem de Haan ha reproduït els interiors de diverses cases de col·leccionistes anònims. En aquestes rèpliques s'han inclòs les obres d'art originals.

Un pis més a baix, a Nogueras Blanchard, la dj i productora Ikram Bouloum anirà dissecionant durant sis setmanes els temes del seu EP Ha-bb5, un disc que recupera els sons d'herència magrebina de l'artista i els contraposa a la cultura de club de la qual ha estat bevent durant els últims anys.

El programa d'exposicions Art Nou s'allarga fins al setembre. A L'Hospitalet també hi participa la galeria Ethall, Tangent Projects i l'espai Dràcul·la.