• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Torna la revista “Des de ja” del barri de La Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 11. 2021

Torna la revista "Des de ja" del barri de La Florida

Després d'una aturada d'un any i mig

La revista “Des de ja” torna després d’haver aturat la seva producció a causa de la pandèmia. La revista que es fa al barri a La Florida des de l’any 2018 i que edita el Laboratori Editorial Des dels blocs, va presentar ahir el ser quart número al Centre Municipal Ana Díaz Rico.

Des de ja” és un instrument perquè veïns i veïnes dels Blocs Florida puguin donar la seva visió sobre el barri i el que passa al món. El projecte va néixer l’any 2018, però a causa de la pandèmia, estaven aturats des de la declaració de l’estat d’alarma. El llançament del seu quart número estava previst pel juny de 2020 i no s’ha pogut publicar fins ara.

Soledad Pérez, membre de l’equip editorial de la revista, ha explicat que “vam haver de parar, però ho hem reprès amb la mateixa il·lusió i amb ganes de seguir endavant”. A més, ha afegit que durant el confinament, la revista va servir per saber quines situacions hi havia entre els veïns i va ser un mitjà per poder ajudar-se entre ells.

En aquest sentit, aquesta nova edició de la revista relata com s’ha viscut el confinament al barri de La Florida. Així ho explica Ali Zghinou, redactor de “Des de ja”, que assegura que dins de la revista podem trobar “una mica de la realitat del que ha fet la Covid al barri, el que han fet les associacions i articles de gent que explica la seva manera de lluitar contra aquesta pandèmia”.

Per altra banda, entre els continguts també es poden trobar reportatges elaborats abans de la pandèmia que ja estaven preparats per a l’edició del juny de 2020. Entre ells es troba la renovació de l’associació de veïns de la Florida, un reportatge sobre l’Institut Provençana i un article del 20è aniversari de la biblioteca del barri.

El retorn de la revista fa palesa la necessitat d’aquest projecte a la Florida en un moment en què són més necessàries que mai les històries i informacions pròximes del barri. La previsió inicial era de poder fer dues revistes anuals i, després d’aquesta aturada forçada, seguiran treballant per complir aquest objectiu.