• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El certificat Covid, obligatori a restaurants, residències i gimnasos

  • El certificat Covid, obligatori a restaurants, residències i gimnasos a partir del 3 de desembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 11. 2021

El certificat Covid, obligatori a restaurants, residències i gimnasos a partir del 3 de desembre

Una setmana més tard de la previsió inicial

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon ha dit que a partir de la mitjanit de divendres, 3, (la nit de dijous a divendres) serà obligatori el certificat Covid per entrar als bars, restaurants, gimnasos i residències. Salut no té previst demanar-lo per accedir a espais exteriors.

La setmana passada el govern va anunciar que caldria el passaport per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències. El sistema, però, es va col•lapsar per l’alt nombre de persones que van voler baixar-se el passaport Covid.

I una setmana més tard sí entrarà en vigor aquesta obligatorietat de presentar el passaport Covid en aquests llocs més susceptibles de contagis per acumulació de persones. La implantació d’aquesta mesura ha fet augmentar les primers dosis de vacunació.

El conseller Argimon ha dit que Catalunya està al capdavant de l’estat en nombre de descàrregues del certificat amb més de 10 milions. Salut ha remarcat que cal baixar el document i guardar-lo i no pas baixar-lo cada vegada per evitar més col•lapses.