• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Emotiu homenatge a la gent gran a l'Ermita de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 29. 11. 2021

Emotiu homenatge a la gent gran a l'Ermita de Bellvitge

Un total de 35 centres educatius de la ciutat han participat en la mostra de la Setmana de la Solidaritat

Des de les escoles bressol fins a les escoles d'adults, centres de tots els barris han participat en l'exposició dedicada a la gent gran. La mostra es podrà visitar fins a l'1 de desembre al Casal de Gent Gran Ermita de Bellvitge. Els treballs expressen gratitud, afecte i admiració cap als avis i àvies.

Escolars de la ciutat han reflexionat sobre la seva relació amb la gent. El resultat és una exposició amb imatges i dibuixos on han participat un total de 35 centres educatius de tots els barris. Una activitat que s'emmarca en la Setmana de la Solidaritat i que vol ser un homenatge als seus avis i veïns.

 "Només cal veure els textos que han fet, les fotografies que han fet. El carinyo que hi ha expressat mostra un reconeixement a la persona gran i això és molt important", afirma Enric Roldán.
 
Des de l'Espai de Ciutadania i la Creu Roja destaquen la implicació dels participants més joves en la iniciativa. "És un goig veure l'agraiment dels joves i nens", indica Jesús Solores.
 
Els estudiants també han realitzat activitats amb la gent gran que han enregistrat i es poden veure al web de la Setmana de la Solidaritat. La mostra es pot visitar al Casal de Gent Gran Ermita de Bellvitge fins a l'1 de desembre.