• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'H en Lluita per un Habitatge Digne denuncia que l'Ajuntament no aplica el programa Reall

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 27. 01. 2022

L'H en Lluita per un Habitatge Digne denuncia que l'Ajuntament no aplica el programa Reallotgem

La iniciativa promou que els pisos buits es destinin a lloguer social per a famílies vulnerables

Una vintena de persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament convocats per L'Hospitalet en Lluita per un Habitatge Digne. L'acció s'ha fet coincidir amb el ple telemàtic de gener, ja que els seus promors havien demanat intervenir-hi per exigir a l'Ajuntament que apliqui el programa Reallotgem.

Es tracta d'una iniciativa de l'Agència Catalana de l'Habitatge que fomenta que els propietaris d'habitatges buits els cedeixin per a lloguer social de persones en situació de vulnerabilitat.

Segons Sara Díaz Costa, portaveu de la campanya L'Hospitalet en Lluita per un Habitatge Digne, "volem preguntar per què el programa Reallotgem no s'està aplicant a la ciutat. L'Ajuntament s'hi va adherir aquest estiu però quan preguntem pel programa ens diuen que no existeix o que no s'està tramitant".

L'Hospitalet en Lluita per un Habitatge Digne és una campanya conjunta de la PAH, la Asamblea de Derechos i el Sindicat de Llogateres que duu a terme accions legals i administratives en defensa de l'accés universal a l'habitatge.

En aquest sentit, expliquen que han denunciat l'Ajuntament per no respondre les seves preguntes al portal de transparència, una demanda que han interposat davant del Síndic de Greuges i de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública.

Els promotors de la campanya també lamenten que se'ls hagi denegat la participació al ple de gener per haver fet la sol·licitud fora de termini i per considerar que la CNT, que va concedir l'aval necessari perquè poguessin intervenir, "no té interès legítim en el mateix àmbit d'actuació"